Specialist in zakelijke energie, met een passie voor uitstekende klantenservice.

Als ondernemer ben je vooral bezig met ondernemen. Met energiezaken houd je je liever niet bezig. Je hebt al genoeg andere dingen aan je hoofd. 

Wij bieden zakelijke energie op een heldere, eenvoudige manier met duidelijke producten. En een actievere focus op het energiecontract kan meer opleveren dan je denkt. De tarieven van zakelijke energie vergelijken kan een behoorlijke besparing opleveren, maar ook het bepalen van het juiste inkoopmoment speelt een grote rol bij het besparen op de kosten.

Offerte aanvragen

84% van onze klanten geeft ons een cijfer tussen de 7 en 10

Energie om succesvol te zijn! Wij leveren alleen aan zakelijke afnemers (bedrijven, organisaties, instellingen) en kunnen daarom alles wat wij doen daarop afstemmen. U krijgt de energie die u nodig heeft en dat op een soepele, betrouwbare en kostenefficiënte manier.

Onze klanten
Onze klanten

Bedrijven en organisaties in Nederland bouwen op de energie van Gazprom Energy. Ontdek hier waarom.

Meer weten?
Onze producten
Onze producten

Welk product past het beste bij jouw onderneming? In één oogopslag de kenmerken en voordelen van onze producten.

Meer weten?

Service voor onze klanten

Heeft u hulp nodig met de energiezaken voor uw bedrijf? Wij maken het graag zo makkelijk en duidelijk mogelijk voor onze klanten. Daarom vindt u op onze website veel informatie en antwoord op diverse vragen.

Op onze Service en Contact pagina vindt u onder andere antwoord op de meestgestelde vragen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Onze medewerkers helpen u graag.