Gazprom Energy en RECRON: energie in de recreatiebranche

Gazprom Energy is een RECRON Topleverancier

RECRON is de brancheorganisatie voor recreatieondernemers in Nederland. Zij verenigt en verbindt ruim 2000 campings, bungalowparken, groepsaccommodaties, buitensportbedrijven (VeBON), dagrecreatieve bedrijven, zwembaden en sauna- en wellnessbedrijven.

Voor deze bedrijven is de energierekening vaak een fikse kostenpost. Prettig dus als u daar stevig het mes in kunt zetten. Gazprom Energy is sinds april 2016 Topleverancier van RECRON en kan daarom een zeer aantrekkelijk aanbod doen. Kies nu voor een nieuw energiecontract en uw besparingen kunnen oplopen tot wel honderden Euro's!

Een voorstel voor een energiecontract vraagt u makkelijk online aan in een paar eenvoudige stappen:

Vraag een offerte aan

 

Energie in de recreatiebranche

In de recreatiebranche vormen de energiekosten een belangrijke kostenpost, doordat het energieverbruik in veel gevallen behoorlijk hoog ligt. Zo blijkt uit cijfers van het CBS dat bijvoorbeeld zwembaden en wellnessbedrijven grote gebruikers zijn van zowel gas als stroom. De prijs van de afgenomen energie heeft dan ook een grote invloed op de totale energiekosten.

Daarbij komt dat door de seizoensgebondenheid, waar een groot deel van de branche mee te maken heeft, het energiegebruik enorm varieert. In de zomer ligt het energiegebruik van bijvoorbeeld campings beduidend hoger dan in de winter. Hierdoor variëren de energiekosten natuurlijk ook per seizoen.

Maatwerk in de recreatie branche

Door de grote variatie in de recreatiebranche en de daarbij horende variatie in energiebehoeften, zijn de specifieke energiebehoeften enorm verschillend. Omdat energie zo’n grote rol in de bedrijfsvoering van veel bedrijven in de recreatiebranche vormt, is maatwerk erg belangrijk. En maatwerk is bij Gazprom Energy vanzelfsprekend. Wij kijken naar de specifieke behoeften van jouw bedrijf en aan de hand daarvan doen we je een passend aanbod.

Benieuwd naar wat we jouw bedrijf kunnen bieden?

Vraag een offerte aan

Recron leverancier