Energieke Zorg

De media schreven al veel over de gevolgen voor de patiënten en de problemen die met name de bezuinigingen op het persoonsgebonden budget veroorzaakten. Maar hoe verging het de zorginstellingen die in deze nieuwe situatie ook met grote veranderingen werden geconfronteerd?

Wij vroegen journalist Max Christern, die jarenlang voor NRC Handelsblad werkte en tegenwoordig freelance opereert, of hij in gesprek wilde gaan met de bestuurders van een aantal zorginstellingen in ons land. Hoe hebben zij zich voorbereid op deze grote verandering in hun branche? Hoe zorgden zij ervoor dat de kwaliteit van de zorg die zij bieden, gewaarborgd bleef? Hoe kregen zij hun medewerkers en hun cliënten mee in deze ommezwaai? En hoe zorgden zij ervoor dat hun activiteiten intussen ook efficiënt bleven verlopen en hun bedrijf een goed resultaat bleef behalen?

Deze gesprekken hebben wij gebundeld in het boekje 'Energieke Zorg'. Interesse in het boekje? Vul onderstaand jouw gegevens in en wij zorgen ervoor dat het boekje wordt opgestuurd.