Fledux

Energie besparen in je bedrijf kan op veel manieren. Bespaartips zijn vaak eenvoudig door te voeren en hoeven helemaal niet duur te zijn. Energiebesparing zorgt niet alleen voor een fors lagere energienota. Je bedrijf krijgt als duurzame onderneming ook een betere uitstraling. En niet geheel onbelangrijk: het milieu is erbij gebaat!

Als ondernemer in het MKB of als zzp’er kun je onder andere kijken naar de verlichting.

In veel bedrijven komt zo’n 70% van het energieverbruik van de verlichting. Door je bedrijfspand of kantoor slimmer en energiezuiniger te verlichten, bespaar je al snel veel kosten én CO2-uitstoot. Je kunt natuurlijk snel besparen door geen verlichting aan te doen. Dit betekent logischerwijs direct veel energie besparen. Dit kan natuurlijk niet in elke ruimte, maar kijk eens kritisch naar de hoeveelheid lampen die je elke werkdag aandoet. Zijn er ruimtes waar onnodig licht brandt? Denk aan je toilet of de kantine.

Energievreters eruit

Sommige lampen en armaturen zijn echte energievreters. De TL-buis en het voorschakelapparaat (de starter) bijvoorbeeld: ze verbruiken 50% meer stroom dan ledverlichting. Hallogeenspots zijn nog verkwistender. Met een ledspot gebruik je direct 5 keer minder stroom. Reuze handig voor de verlichting in etalages en op terrassen. Bovendien gaan de spots veel langer mee. Een investering die de moeite waard is dus.

We helpen je samen met Fledux graag op weg om te besparen op de kosten voor je verlichting. Afhankelijk van de lengte van de overeenkomst die we met elkaar sluiten, ontvang je van Fledux een actiecode die je kunt gebruiken voor de aankoop van producten in de webshop van Fledux.

Bij een looptijd van de leveringsovereenkomst vanaf 36 maanden ontvang je een actiecode ter waarde van € 180,-, bij een looptijd vanaf 48 maanden een actiecode ter waarde van € 240,- en bij een looptijd vanaf 60 maanden een actiecode ter waarde van € 300,-. De lampen van Fledux zijn CE en/of RoHS gecertificeerd.

 

Actievoorwaarden

  1. Binnen een week nadat de leveringsovereenkomst door Gazprom Energy aan de klant is bevestigd, zal Fledux de actiecode naar de klant versturen via opgegeven e-mailadres. Deze actiecode is geldig tot 90 dagen na verzending en kan worden verzilverd in de Fledux webshop (http://www.fledux.nl/).
  2. Per KvK-nummer wordt maximaal één actiecode verstrekt. Voorwaarde hierbij is dat er een overeenkomst wordt gesloten voor de levering van gas en/of elektriciteit voor minimaal twee aansluitingen en dat Gazprom Energy de leveringsovereenkomst voor deze aansluitingen heeft bevestigd en niet heeft geannuleerd.
  3. De waarde van de actiecode is afhankelijk van de looptijd van de leveringsovereenkomst en is vermeld op de voorzijde van dit formulier bij het onderdeel ‘Looptijd leveringsovereenkomst’.
  4. Indien, om welke reden ook, de gekozen looptijd door Gazprom Energy niet kan worden gehanteerd, vervalt deze actie. Gazprom Energy is hiervoor niet aansprakelijk.
  5. Indien de klant na de annuleringsperiode de leveringsovereenkomst met Gazprom Energy ontbindt of voortijdig beëindigt, zal Fledux de totale waarde van de verstrekte actiecode alsnog bij de klant in rekening brengen.
  6. Op de producten in de webshop van Fledux zijn de productvoorwaarden en garanties van Fledux van toepassing.