Grootverbruik Elektriciteit

De kosten van het verbruik van elektriciteit kunnen een flinke kostenpost zijn binnen jouw bedrijf. Voor grootverbruikers van elektriciteit hebben wij speciale grootverbruik elektriciteitstarieven. Bekijk snel hoe wij een passend prijsplan voor jouw bedrijf hebben.

Prijs Berekenen >

84% van onze klanten geeft ons een cijfer tussen de 7 en 10

Bereken je prijs in 4 eenvoudige stappen, vraag een offerte aan en vergelijk

  1. Vul je bedrijfsgegevens in
  2. Vul je verbruik in
  3. Bereken je prijs met onze calculator
  4. Controleer je gegevens en stuur jezelf de offerte toe

Prijs Berekenen >

Video: Overstappen naar Gazprom Energy, zo gefixt!

'Al met al een prettige energiepartner'

De printafdeling van Piet Hoevenaars Sign Industries heeft de grootste productiecapaciteit van de Benelux. Die doorlopende productie vraagt niet alleen om een constante energietoevoer, maar ook om een betaalbare energieaanbieder. In 2012 koos de Veldhovense producent van beletteringen en reclames voor Gazprom Energy. Toen onlangs het contract afliep, koos de belettering-gigant opnieuw voor Gazprom Energy. “De gebruikservaringen met Gazprom Energy zijn altijd goed geweest. We hebben op basis hiervan met vertrouwen ons contract verlengd. Daarover is hier intern geen enkele discussie geweest. Het voelde nog steeds goed, de prijs was dat ook en dus zijn we -bijna blind- overgegaan op contractverlenging.”

Grootverbruik elektriciteit

Een grootverbruiker elektriciteit is volgens de Elektriciteitswet een gebruiker met een aansluiting van meer dan 3x80 Ampère (met uitzondering van Artikel 1 lid 2/3-aansluitingen). Aansluitingen van maximaal 3x80 Ampère zijn volgens de wet kleinverbruikers. Dit verschil wordt gemaakt, omdat de Elektriciteit- en Gaswet kleinverbruikers beter beschermt dan grootverbruikers. Een energiebedrijf heeft bijvoorbeeld een speciale vergunning van de ACM (Autoriteit Consument & Markt) nodig om energie aan kleinverbruikers te mogen leveren. Als gebruiker merk je dat het verschil tussen kleinverbruik of grootverbruik voornamelijk in de kosten van het verbruik van elektriciteit zit.

 

Prijzen grootverbruik elektriciteit

De kosten van het verbruik van elektriciteit kunnen een flinke kostenpost zijn binnen je bedrijf. Om de kosten goed beheersbaar te houden hebben wij voor elk type ondernemer een geschikt prijsplan met speciale grootzakelijk stroomtarieven. Wil je de kosten van te voren duidelijk hebben en achteraf vervelende verassingen voorkomen? Dan bieden wij je Elektriciteit Zeker. Bij Elektriciteit Zeker krijg je een van ons een vaste leveringsprijs voor je elektra waardoor je altijd weet wat je kunt verwachten. Bereken hier je eigen prijs!

Vergelijk de verschillende grootzakelijk energie producten van Gazprom Energy

Zakelijke Elektriciteit

  • Zekerheid over je kosten
  • Vaste leveringsprijzen
  • Geen onverwachte prijsstijgingen

Prijs berekenen

Zakelijk Gas

  • Vaste leveringsprijs
  • Geen onaangename verrassingen
  • Overzichtelijk

Prijs berekenen

Verschillende locaties

Bedrijven met meerdere vestigingen en locaties hebben vaak ook meerdere aansluitingen en dus meerdere meters. Voor deze multisites kunnen wij zorgen voor een gecombineerde factuur voor alle vestigingen, met kostenplaatsvermelding, en voor één scherp tarief. 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op of bereken je prijs! 

Heb je nog vragen en wil je teruggebeld worden?

Vul dan jouw telefoonnummer in en we bellen je direct.

Wat onze klanten over ons zeggen