Grootverbruik gas

Voor grootverbruikers van gas hebben wij speciale prijzen. Bekijk snel hoe wij een passend prijsplan voor jouw bedrijf hebben.

Grootverbruik gas

Een grootverbruiker gas is volgens de wet een gebruiker met een aansluiting die groter is dan G25. Deze aansluiting moet een doorlaatwaarde hebben van meer dan 40 kubieke meter gas per uur. Als gebruiker merk je dat het verschil tussen kleinverbruik of grootverbruik voornamelijk in de kosten van het verbruik van gas zit. Wij begrijpen als geen ander dat je de kosten van je gasverbruik zo laag mogelijk wilt houden en helpen je graag met het verlagen van je energierekening.

Prijzen grootverbuik gas

De kosten van het verbruik van zakelijk gas kunnen een flinke kostenpost zijn binnen je bedrijf. Om de kosten goed beheersbaar te houden hebben wij voor elk type ondernemer een geschikt prijsplan. Wil je de kosten van te voren duidelijk hebben en achteraf vervelende verassingen voorkomen? Voor deze gebruikers hebben we Gas Zeker bedacht. Bij Gas Zeker krijg je een van ons een vaste leveringsprijs voor je gas waardoor je altijd weet wat je kunt verwachten. Wil je graag profiteren van de prijsschommelingen dan is Gas Flexibel iets voor jou. Bij Gas Flexibel staat de prijs van je gas niet vast en betaal je elke maand een scherpe, actuele prijs. Gaat de prijs van gas omlaag? Dan kun je meteen van de prijsdaling profiteren door de gasprijs vast te zetten. Helemaal bij grootverbruik van gas kan dit enorme voordelen opleveren.

Grootverbuiker gas

Ben je een grootverbruiker van gas en wil graag profiteren van een van onze gasplannen? Wil je onze prijzen voor zakelijke energie vergelijkenOf wil je misschien de afname van gas en elektriciteit combineren zodat we je een extra scherpe prijs kunnen bieden? Vraag dan een offerte aan en we doen je een concurrerend aanbod op maat.

Vraag een offerte aan

Gasmeters voor grootverbruik

In Nederland zijn de gasmeters opgedeeld in klassen op basis van de doorlaat die een gasmeter heeft. Deze lopen van G1,6 tot en met G6500. In woningen wordt maar weinig gas gebruikt en gasmeters van de klasse G4 of G6 zijn hier in de meeste gevallen voldoende. Volgens de wet heeft een grootverbruiker een doorlaatwaarde groter dan G25 (40m³ per uur) .Bij Gazprom Energy leveren we gas aan al onze zakelijke klanten, ongeacht of ze een kleine of een grote aansluiting hebben en ongeacht of dat nou 1 of 100 aansluitingen zijn. 

Verschillende locaties

Bedrijven met meerdere vestigingen en locaties hebben vaak ook meerdere aansluitingen en dus meerdere meters. Voor deze multisites kunnen wij zorgen voor een gecombineerde factuur voor alle vestigingen, met kostenplaatsvermelding, en voor één scherp tarief. Steeds meer bedrijven hebben een zogenaamde slimme gasmeter. Hiermee kunnen we de gasmeter makkelijk op afstand uitlezen en hoef je zelf de meterstanden van de verschillende meters niet op te nemen en aan ons door te geven. Een overzicht van het verbruik van de verschillende locaties zie je gewoon in het handige online overzicht en als bijlage bij de factuur. Heb je nog geen slimme gasmeters? Neem dan contact op met je netbeheerder.

 

Heb je nog vragen en wil je teruggebeld worden?

Vul dan jouw telefoonnummer in en we bellen je direct.