Grootverbruik Gas

Is de maandelijkse gasrekening een relatief grote kostenpost voor jouw organisatie? Dan wil je samenwerken met een energieleverancier die meedenkt over hoe je de kosten voor het gasverbruik zo laag mogelijk kunt houden. Bij Gazprom Energy doen we niet anders en krijgt iedere grootverbruiker van gas een passend prijsplan.

Prijs berekenen 

Passend prijsplan

Omdat Gazprom Energy bedrijven uit veel verschillende branches van gas en elektra voorziet, weten wij als geen ander dat er grote verschillen zitten in verbruik. Voor ieder type ondernemer bieden wij daarom een passend prijsplan aan. Dus ook voor grootverbruikers van gas.

Wanneer ben ik grootverbruiker van gas?

Organisaties met een aansluiting groter dan G25 vallen onder de categorie grootverbruik gas. De aansluiting moet een doorlaatwaarde hebben van meer dan 40m3 gas per uur.

Vergelijk de verschillende zakelijke energie producten van Gazprom Energy

Gas Zeker

 • Zekerheid over je kosten
 • Vaste leveringsprijs
 • Geen onaangename verrassingen
 • Overzichtelijk

Offerte Aanvragen >

Gas flexibel

 • Profiteer van de marktwerking
 • Concurrerend tarief
 • Altijd op maat

Offerte Aanvragen >

Prijsvoordeel voor grootverbruik

Bij Gas Flexibel staat de prijs van je gaslevering niet vast. Je betaalt elke maand een scherpe, actuele prijs. Gaat de prijs van gas omlaag? Dan kun je meteen van de prijsdaling profiteren door de gasprijs vast te zetten. Vooral bij grootverbruik van gas kan dit enorme voordelen opleveren.

Heeft jouw bedrijf meerdere locaties?

Bedrijven met meerdere vestigingen en locaties hebben ook meerdere aansluitingen, en dus meerdere meters. Dit worden ook wel multisites genoemd. Multisites kunnen bij Gazprom Energy netjes één verzamelnota krijgen in plaats van losse facturen per locatie. Dat scheelt voor jouw organisatie een hoop administratieve rompslomp. Wil je de energienota doorbelasten voor elke locatie? Dan zorgen wij ervoor dat je de verzamelnota eenvoudig kunt specificeren binnen je eigen systeem.

'Er is ook nog nooit iets voorgevallen, dus ik spreek de klantenservice ook nauwelijks. Gelukkig maar!'

Als gas een belangrijk onderdeel is van het productieproces, loont het om te kijken naar de kosten. Eén van de voornaamste redenen waarom Maike van Hondensnackfabrikant Dogstar jaren geleden bij Gazprom Energy terecht kwam. “Aan de gasrekening zijn wij per maand een behoorlijk bedrag kwijt. Bij dergelijke vaste laste ontkom je er niet aan om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Zo kwamen we als snel bij Gazprom Energy terecht.”

Bereken je prijs in 4 eenvoudige stappen:

 1. Vul je bedrijfsgegevens in
 2. Vul je verbruik in
 3. Bereken je prijs met onze calculator
 4. Controleer je gegevens en stuur jezelf de offerte toe

Prijs Berekenen >

Veelgestelde vragen

Nog vragen over de zakelijke elektriciteit? Hier vind je antwoorden op de meestgestelde vragen.

Geef ons een seintje door te bellen met 0800-4297766 of een online offerte aan te vragen voor een prijs op maat.

De totaalprijs is opgebouwd uit de elementen: levering, netbeheer en overheidsheffingen. De leveringskosten bestaat uit de kale ‘kWh prijs’ en de vaste leveringskosten (‘vastrecht’). Dit zijn de enige kosten die per leverancier verschillen. De andere twee onderdelen ‘netbeheer’ en ‘overheidsheffingen’ zijn bij iedere energieleverancier hetzelfde. Lees meer over de prijsbouw.

Gazprom Energy levert gas en elektriciteit aan zakelijke klanten in Nederland met een focus op uitstekende klantenservice en de voordelen van het deel uitmaken van een wereldspeler. Gazprom Energy maakt deel uit van de Gazprom Group, een van ’s werelds grootste energiebedrijven. Dat biedt continuïteit als het gaat om de levering van energie. Bovendien hoeven we voor het leveren van gas geen gebruik te maken van tussenpersonen. Daardoor blijven onze tarieven transparant en scherp. Toch is Gazprom Energy vooral een Nederlands bedrijf. En dat merk je.

Contact Prijs berekenen

Heb je nog vragen en wil je teruggebeld worden?

Vul dan jouw telefoonnummer in en we bellen je direct.