Masterclass Energie met Tradegame

We zijn druk bezig met het plannen van onze volgende editie van de Masterclass Energie en Inkoop met Tradegame. De datum is nog niet bekend. Meedoen? Vul dan onderstaand uw gegevens in. 

Kom in één middag meer te weten over de ontwikkelingen op de energiemarkt en de mogelijke inkoopstrategieën voor zakelijke energie en breng dit daarna direct in de praktijk bij het spelen van de Trade Game. 

Wat is het?

Een echte Masterclass, met een meer dan interessante kijk op de ontwikkelingen op de energiemarkt. U wordt meegenomen in verschillende inkoopstrategieën, toekomstperspectieven en zaken waar u zelf invloed op kunt uitoefenen.

Kom in één middag veel te weten over de ontwikkelingen op de energiemarkt en de mogelijke inkoopstrategieën die u daarbij kunt hanteren. Daarna is het Game On! U past die kennis nog diezelfde middag toe in de praktijk, tijdens het spelen van de interactieve Trade Game. Ontdek hoe u energie het beste kunt inkopen. Toets uw verwachtingen van de altijd in beweging zijnde gasmarkt..

Het wordt een bijzondere middag waar u echt bij moet zijn. Leerzaam, interessant, maar tegelijkertijd heel ontspannen. Learn & play. Bedoeld voor iedereen die met ‘energie’ werkt.

Met een speciale en warme aanbeveling voor medewerkers van afdelingen als Inkoop, Facilitair en Huisvesting.

Ontdek

Ontdek welke mogelijkheden er zijn als het gaat om de inkoop van energie en of uw verwachtingen over de marktbewegingen van gas juist zijn.

Programma

12.30 - 16.30 uur

Lunch
Masterclass
Tradegame 

Onderwerpen

Heeft u zelf onderwerpen waarover u graag meer zou willen horen? Laat het ons tijdig weten! Dan kunnen wij hiermee rekening houden.

Aanmelden

Aanmelden voor de masterclass kan eenvoudig door middel van het invullen van onderstaand formulier. 

'Leuk en leerzaam om meegenomen te worden in kosten beïnvloedende factoren van energie. Na afloop ben ik er van overtuigd dat een andere inkoopstrategie van meerwaarde kan zijn voor zorginstellingen.'

Stichting Cello