Zakelijk stroom vergelijken.

In de zoektocht naar zakelijke stroom zal je al snel merken dat prijzen van de verschillende aanbieders behoorlijk ver uit elkaar liggen. Bovendien veranderen de prijzen continu. Gazprom Energy helpt je hierbij, zodat je een goede zakelijke stroom vergelijking kunt maken.

Prijs berekenen 

Zakelijk stroom vergelijken loont

Het vraagt misschien wat effort, maar als je er eens goed voor gaat zitten, kan de zoektocht onder aan de streep meer voordeel opleveren voor jouw onderneming dan je misschien zou verwachten. Leg daarom de prijzen van je huidige energieleverancier en die van andere aanbieders naast elkaar. Hou bij het vergelijken van de prijzen de checklist hieronder bij de hand.

Checklist: waarop letten bij elektra vergelijken

 1. De contractduur is van invloed op de prijs. Een lange contractduur lijkt voordeliger, maar check goed of dit daadwerkelijk het geval is.
 2. De voorwaarden kunnen behoorlijk verschillen per aanbieder, dus lees de kleine lettertjes goed en voorkom verrassingen.
 3. Onderzoek of het voordeliger is om één contract voor al je aansluitingen te sluiten, want door meerdere aansluitingen te combineren kan je wellicht een betere totaalprijs krijgen.
 4. Kies een contractmodel dat bij jouw organisatie past: vaste of flexibele prijzen.
 5. Kies voor een betaling van een vast bedrag per maand of met een maandbedrag op basis van het werkelijke verbruik: in de winter meer betalen en in de zomer minder.
 6. Verbruikt jouw organisatie meer energie in de daluren (nacht), dan is het slim om de dal- en piektarieven bij leveranciers mee te nemen in de vergelijking.
 7. Vergelijk appels met appels en peren met peren: ga je tarieven vergelijken, vergelijk dan de juiste tarieven met elkaar en let op dat er geen andere zaken bij de tarieven inbegrepen zijn.

Overstapboete riskeren?

Ook als je momenteel een contract hebt lopen bij een andere leverancier, is het in deze steeds veranderende energiemarkt toch interessant om zakelijke stroom te vergelijken. Zelfs als je huidige energieleverancier een overstapboete hanteert, kan overstappen naar een andere leverancier nog steeds méér voordeel opleveren.

Waarom Gazprom Energy meenemen in de vergelijking?

 • Scherpe tarieven: omdat wij voor al onze klanten een offerte op maat maken, kunnen we altijd een aanbieding doen die precies past bij de energiebehoeften van jouw bedrijf.
 • Persoonlijke dienstverlening: ons deskundig team van energieadviseurs kent jouw bedrijf en situatie en zorgt altijd voor passende dienstverlening.

Energiescan en aanbod op maat

Bij Gazprom Energy vinden we persoonlijk contact ontzettend belangrijk, dus bij interesse in een zakelijke energieaansluiting maken we allereerst graag kennis met jou en je bedrijf. We kunnen een energiescan laten uitvoeren waarmee we kijken naar het energieverbruik en welke specifieke behoeften er zijn. Zo brengen we jouw situatie in kaart zodat we een duidelijk beeld hebben van de energiebehoefte van jouw organisatie en kunnen we een je een scherp aanbod op maat geven.

Bereken je prijs in 4 eenvoudige stappen:

 1. Vul je bedrijfsgegevens in
 2. Vul je verbruik in
 3. Bereken je prijs met onze calculator
 4. Controleer je gegevens en stuur jezelf de offerte toe

Prijs Berekenen >

'Er is ook nog nooit iets voorgevallen, dus ik spreek de klantenservice ook nauwelijks. Gelukkig maar!'

Als gas een belangrijk onderdeel is van het productieproces, loont het om te kijken naar de kosten. Eén van de voornaamste redenen waarom Maike van Hondensnackfabrikant Dogstar jaren geleden bij Gazprom Energy terecht kwam. “Aan de gasrekening zijn wij per maand een behoorlijk bedrag kwijt. Bij dergelijke vaste laste ontkom je er niet aan om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Zo kwamen we als snel bij Gazprom Energy terecht.”

Veel gestelde vragen

Nog vragen over de zakelijke elektriciteit? Hier vind je antwoorden op de meeste gestelde vragen.

Geef ons een seintje door te bellen met 0800-4297766 of een online offerte aan te vragen voor een prijs op maat.

De totaalprijs is opgebouwd uit de elementen: levering, netbeheer en overheidsheffingen. De leveringskosten bestaat uit de kale ‘kWh prijs’ en de vaste leveringskosten (‘vastrecht’). Dit zijn de enige kosten die per leverancier verschillen. De andere twee onderdelen ‘netbeheer’ en ‘overheidsheffingen’ zijn bij iedere energieleverancier hetzelfde. Lees meer over de prijsbouw.

Gazprom Energy levert gas en elektriciteit aan zakelijke klanten in Nederland met een focus op uitstekende klantenservice en de voordelen van het deel uitmaken van een wereldspeler. Gazprom Energy maakt deel uit van de Gazprom Group, een van ’s werelds grootste energiebedrijven. Dat biedt continuïteit als het gaat om de levering van energie. Bovendien hoeven we voor het leveren van gas geen gebruik te maken van tussenpersonen. Daardoor blijven onze tarieven transparant en scherp. Toch is Gazprom Energy vooral een Nederlands bedrijf. En dat merk je.

Contact Prijs berekenen

Heb je nog vragen en wil je teruggebeld worden?

Vul dan jouw telefoonnummer in en we bellen je direct.