Stroom vergelijken zakelijk

De beste prijs voor je stroom vergelijken.

Zakelijke stroom vergelijken

Als ondernemer wil je natuurlijk zo min mogelijk onnodige kosten maken voor je bedrijf. Dat geldt dus ook voor de kosten van de stroom die gebruikt wordt binnen jouw bedrijf. De prijzen voor zakelijke stroom van de verschillende aanbieders kunnen behoorlijk ver uit elkaar liggen en veranderen continu. Het is daarom absoluut de moeite om de prijzen van je huidige aanbieder en die van de verschillende aanbieders in de markt naast elkaar te leggen.

Ontvang direct een offerte

Aanbod op maat

Om een passende aanbieding te kunnen maken, nemen we graag contact met je op om kennis te maken; met jou en met jouw bedrijf. We doen een energiescan waarmee we kijken naar het elektraverbruik en welke behoeften er zijn. Heeft jouw bedrijf bijvoorbeeld een vestiging met één stroomaansluiting of heeft het bedrijf meerdere vestigingen die allemaal apart van stroom voorzien moeten worden, wij brengen jouw situatie in kaart zodat we een duidelijk beeld hebben van jouw energiebehoefte en we een je een scherp aanbod op maat kunnen doen.

Zakelijke elektriciteit zonder verrassingen

  • Zekerheid over je kosten
  • Vaste leveringsprijzen
  • Geen onverwachte prijsstijgingen

Elektra vergelijken

Het vergelijken van elektra kan met de veranderende energiemarkt al snel interessant zijn, ook als je nog een contract heb lopen bij een andere leverancier. Zelfs met een overstapboete van uw huidige energie leverancier voor zakelijke energie kan het de moeite waard zijn over te stappen naar een andere stroomleverancier of om vast te kijken naar de mogelijkheden voor na het aflopen van het huidige contract. Wij helpen je graag met het maken van het vergelijk en het overstappen.

Belangrijke punten waarop je moet letten bij het maken van een vergelijking

Contractduur
De lengte van het energiecontract wordt gekozen bij het aangaan van het nieuwe contract. De duur van het energiecontract heeft ook invloed op de prijs, dus let hier goed op.

Voorwaarden
Vergelijk de voorwaarden van de verschillende aanbieders goed en bekijk zeker ook de kleine lettertjes. Zo voorkom je dat je later niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Combineer aansluitingen
Sluit een contract af voor al je aansluitingen en let er dan op dat je één contract en één scherpe prijs afsluit voor al deze aansluitingen. Door meerdere aansluitingen te combineren kan je een betere prijs krijgen.

Prijs
De prijs van de energie is natuurlijk één van de belangrijkste factoren bij het aangaan van het contract.

Contractmodel
Zet je de prijs van je energie vast of is deze flexibel? Of eerst flexibel en zet je de prijs op een later moment vast? Let op dat je een overeenkomst aangaat die bij jou en bij je bedrijf past.

Werkelijk verbruik
Het komt bij veel energiecontracten voor dat de energiekosten maandelijks op het werkelijke verbruik van die maand wordt gebaseerd. In de winter zijn de kosten dus hoog en in de zomer zijn de kosten laag. Wil je liever een vast maandbedrag? Let daar dan op bij het vergelijken van leveranciers.

Dal en piekuren
Verbruikt je bedrijf veel energie in de daluren? Dan is een energiecontract met aparte tarieven voor dal- en piekuren een interessante optie. Omdat veel consumenten en bedrijven overdag de meeste energie gebruiken (de piekuren) zijn de tarieven dan hoger. Informeer daarom naar de mogelijkheden van een contract met aparte dal- en piekuren.Vraag een offerte aan