Piet Hoevenaars

De printafdeling van Piet Hoevenaars Sign Industries heeft de grootste productiecapaciteit van de Benelux. Die doorlopende productie vraagt niet alleen om een constante energietoevoer, maar ook om een betaalbare energieaanbieder. In 2012 koos de Veldhovense producent van beletteringen en reclames voor Gazprom Energy.

‘De beste prijs’

Volgens Ingrid Kerkhofs, hoofd-administratie bij Piet Hoevenaars Sign Industries, was de energieprijs van Gazprom Energy de zwaarstwegende factor. Dat is niet verwonderlijk als je kijkt naar de website van Piet Hoevenaars Sign Industries. De ondernemer biedt belettering en reclameproducten voor ‘de beste prijs van Nederland en België’ aan. Dat vraagt om scherp inkopen en kosten zo laag mogelijk houden.

Ingrid Kerkhofs bevestigt dit. “We produceren veel verschillende producten. Van ontwerp, productie tot en met montage hebben we de modernste apparatuur in huis. Hoewel we geen specifieke energievraagstukken hebben, behalve dat we natuurlijk van onze stroomleverancier op aan moeten kunnen, wegen voor ons de energiekosten wel zwaar mee. We willen gewoon niet te veel betalen.”

Contractverlenging

Toen onlangs het contract afliep, koos de belettering-gigant opnieuw voor Gazprom Energy. “De gebruikservaringen met Gazprom Energy zijn altijd goed geweest. We hebben op basis hiervan met vertrouwen ons contract verlengd. Daarover is hier intern geen enkele discussie geweest. Het voelde nog steeds goed, de prijs was dat ook en dus zijn we -bijna blind- overgegaan op contractverlenging.”

Ingrid Kerkhofs geeft aan dat ze de digitale facturering door Gazprom Energy erg prettig vindt. “Dat past wel bij ons, we zijn zelf aan het overgaan op digitaal werken.” Tot slot prijst ze de heldere manier van communiceren. “Gazprom Energy is duidelijk in alles wat ze doet. Dat is heel fijn en geeft vertrouwen. Al met al een prettige energiepartner."