Customer Service & Back Office Representative Anke van Doren stelt zich voor

15 februari 2021

Met ruim 5,5 jaar ervaring op zak, begon Anke in oktober 2019 als Customer Service & Back Office Representative bij Gazprom Energy. Anke houdt van het persoonlijke contact en vindt het belangrijk om dat extra stukje service en aandacht te bieden aan de klant. Naast haar werk bij Gazprom Energy, geniet ze van haar gezin én de natuur om haar heen.

Wat doe je precies bij Gazprom Energy en wat maakt jouw werk zo leuk?

In oktober 2019 ben ik gestart bij Gazprom Energy als Customer Service & Back office Representative. Daarvoor heb ik ruim 5,5 jaar ervaring opgedaan als Supervisor Customer Service en Back office medewerker bij een bedrijf in de pvc-vloeren branche. Samen met mijn collega’s van Gazprom Energy staan we elke dag klaar om alle vragen van klanten te beantwoorden, zowel via telefoon als e-mail. Dit doen we in combinatie met Back office werkzaamheden.

Dynamiek

Persoonlijk contact vind ik erg leuk! Dat extra stukje service kunnen bieden en aandacht hebben voor de klant, is erg belangrijk voor mij. Goed luisteren, empathisch vermogen hebben, nieuwsgierig zijn en continu bezig zijn met nieuwe uitdagingen. Dat is wat mij energie geeft. De energiebranche is vrij complex, maar dat maak het werk dynamisch. Hierdoor ontwikkel ik me iedere dag weer.

Hoe ziet jouw weekend eruit?

Met een samengesteld gezin met kinderen in de leeftijd van tien tot twintig jaar, heeft ons weekend altijd een leuke dynamiek. Op zaterdagochtend verse broodjes halen, samen gezellig ontbijten en vervolgens onze week- en weekendplannen doornemen. Ik geniet ervan als we met zijn allen bij elkaar zijn. Ons huis ligt aan het water en ik vind het heerlijk om rond te varen met onze boot. En de afgelopen dagen met het ijs natuurlijk ideaal om te schaatsen! Ik kan erg genieten van de natuur met de vele watervogels. Ook vind ik het leuk om steden te bezoeken, te winkelen en met lekker weer op een terrasje te zitten met een hapje erbij. Je kunt me altijd wakker maken voor sushi, daar ben ik een enorme liefhebber van!

Waar ben je trots op en waarom?

Ik ben trots op hetgeen ik tot nu toe heb bereikt, zowel zakelijk als privé. Een uitdagende baan, met hele fijne collega’s, waarin ik de afgelopen periode enorm veel geleerd heb over de energiebranche. Ook ben ik trots op de sterke band die wij binnen ons gezin hebben opgebouwd.

Waar krijg jij energie van? Wat zet jou in beweging?

Als klanten aan het eind van het gesprek of via mail aangeven dat ze geholpen zijn, daar krijg ik veel energie van! Ik heb de klant een helder antwoord kunnen geven op de vaak voor klant juist moeilijke materie. Als we achteraf ook nog een positieve review van een klant ontvangen, motiveert dat enorm.

Waarom sta jij bekend bij Gazprom Energy en wat weten zelfs jouw collega’s nog niet over jou?

Voor een goed gesprek sta ik altijd open. Als het nodig is, bied ik een luisterend oor en heb ik interesse in de ander. Verder houd ik van gezelligheid en spontaniteit! Wat collega’s nog niet van mij weten? Dat ik als jong meisje graag boerin wilde worden. Dat is iets anders uitgepakt ;).


Deel dit


Dit vind je misschien ook interessant….