Even voorstellen..... Emrehan Acun

24 november 2020

Wat doe je precies bij Gazprom Energy en wat maakt jouw werk zo leuk?
"Ik ben sinds september 2019 in dienst als Accountmanager SME. In mijn werk bedien ik MKB klanten met energievraagstukken. Ik probeer me als allrounder op te stellen waardoor onze klanten mij kunnen bellen voor alle energie-gerelateerde vragen. Hierbij kun je denken aan vragen met betrekking tot het opwekken van energie of simpelweg samen sparren over de energiemarkt en de verwachtingen. Energie gaat veel verder dan enkel een energiecontract. Eigenlijk is geen dag hetzelfde voor mij en dat maakt mijn functie zo leuk en uitdagend. Daarnaast haal ik zelf veel energie uit de gesprekken met klanten over uiteenlopende onderwerpen."

Hoe ziet jouw weekend eruit?
"In het weekend sport ik graag. Normaliter voetbal ik veel, maar sinds mijn knieblessure ben ik vaker in de sportschool te vinden. Ik trek er ook graag op uit met mijn vriendin. We bezoeken het liefst zoveel mogelijk verschillende steden om te winkelen en uiteraard om te genieten van lekker eten & drinken. We zijn allebei dol op toetjes! Hier kun je mij echt voor wakker maken dus die sportschool houdt het lekker in balans."

Waar ben je trots op en waarom?
"Sinds het begin van de Corona-crisis zijn de energieprijzen enorm gezakt. Om deze reden hebben we heel veel persoonlijke gesprekken gevoerd met onze klanten om ze hierop te attenderen. We hebben veel energiecontracten verlengd waardoor veel klanten een behoorlijke besparing hebben gerealiseerd. Het is prettig om samen met ondernemers naar een win-win situatie te streven. Zeker nu, gedurende Corona, waarbij veel ondernemers voor een financiële uitdaging staan."

Waar krijg jij energie van? Wat zet jou in beweging?
"Ik spreek regelmatig ondernemers met weinig kennis en ervaring over de energiemarkt. Het geeft me erg veel voldoening om ook juist dit soort afnemers te helpen met allerlei vragen. Wanneer je deze moeilijke materie omzet naar makkelijke informatie voor de klant is zijn/haar dank erg groot. Dit geeft erg veel voldoening."

Waarom sta jij bekend bij Gazprom Energy en wat weten zelfs jouw collega’s nog niet over jou?
"Ik sta bekend als een vrolijke positieve collega. En wat ze niet van mij weten? Lastige vraag want ik ben een open boek, maar wellicht weet niet iedereen dat ik in het bezit ben van een motorrijbewijs. Ik vind het heerlijk om op zonnige dagen te toeren door het mooie Brabant!"


Deel dit


Dit vind je misschien ook interessant….