Informatie over onze bereikbaarheid

Zoals de meeste organisaties in Nederland volgt Gazprom Energy de ontwikkelingen omtrent het coronavirus (COVID-19) nauwlettend. Onze teams overleggen regelmatig over de meest recente overheidsadviezen en over scenario's die zich de komende weken en maanden zouden kunnen ontvouwen.

19 maart 2020

Onze belangrijkste zorgen zijn het welzijn van onze medewerkers en het minimaliseren van de hinder voor onze klanten en partners met wie we dagelijks samenwerken.

Wij volgen de adviezen van de overheid en daarom werken onze medewerkers momenteel zoveel mogelijk vanuit huis. Wij doen er alles aan om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat jij hiervan geen hinder ondervindt. We zijn gewoon te bereiken op de manieren zoals we normaal ook te bereiken zijn. Het kan echter zijn dat bepaalde zaken toch net wat anders lopen dan anders en dat het bijvoorbeeld wat langer duurt voordat je een reactie krijgt. We vragen hiervoor jouw begrip.

Eventuele afspraken en bezoeken die gepland stonden voor de komende weken gaan helaas niet door en worden waar nodig omgezet naar een telefonisch overleg.

Mocht je vragen hebben of zich zorgen maken, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@gazprom-energy.nl. Onze partners kunnen contact opnemen met de desbetreffende accountmanager.


Deel dit


Dit vind je misschien ook interessant….