Groene elektriciteit tegen een vaste prijs

Wil je op elk moment weten waar je aan toe bent? Hou je van zekerheid en wil je groene stroom? Dan is Elektriciteit Europees Groen van Gazprom Energy precies wat je nodig hebt. We bieden je een vaste leveringsprijs voor zakelijke groene stroom voor de totale duur van het contract. Over stijgende stroomprijzen hoef jij je geen zorgen te maken.

87% Van onze klanten geeft ons een cijfer tussen de 7 en 10

De voordelen van Elektriciteit Europees Groen van Gazprom Energy

 

Elektriciteit Europees Groen

  • Groene stroom
  • Voor 100% opgewekt door windmolens in Europa
  • Zekerheid over je kosten
  • Vaste leveringsprijzen
  • Geen onverwachte prijsstijgingen
Meer informatie of een offerte ontvangen voor Elektriciteit Europees Groen? Neem dan contact met ons op via 0800-4297766 of geef uw gegevens door:

Transparant over de kosten

Met zakelijke elektriciteit van Gazprom Energy voorkom je vervelende verrassingen. De prijs die je betaalt staat vast. Alleen de toeslagen van de netbeheerder en de overheid kunnen veranderen, de prijs voor de stroom die je afneemt verandert niet.

 

Dat soort heffingen belasten we direct en netto door. Omdat je een heldere, maandelijkse factuur krijgt, weet je altijd precies wat je betaalt. Vraag nu een offerte aan en wij nemen vrijblijvend contact met je op voor een offerte op maat.

Overstappen naar Gazprom Energy is zo geregeld

Veel gestelde vragen

Nog vragen over de zakelijke elektriciteit? Hier vind je antwoorden op de meeste gestelde vragen.

Geef ons een seintje door te bellen met 0800-4297766 of een berichtje te sturen naar offerte@gazprom-energy.nl.

De totaalprijs is opgebouwd uit de elementen: levering, netbeheer en overheidsheffingen. De leveringskosten bestaat uit de kale ‘kWh prijs’ en de vaste leveringskosten (‘vastrecht’). Dit zijn de enige kosten die per leverancier verschillen. De andere twee onderdelen ‘netbeheer’ en ‘overheidsheffingen’ zijn bij iedere energieleverancier hetzelfde. Lees meer over de prijsbouw.

Gazprom Energy levert gas en elektriciteit aan zakelijke klanten in Nederland met een focus op uitstekende klantenservice en de voordelen van het deel uitmaken van een wereldspeler. Gazprom Energy maakt deel uit van de Gazprom Group, een van ’s werelds grootste energiebedrijven. Dat biedt continuïteit als het gaat om de levering van energie. Bovendien hoeven we voor het leveren van gas geen gebruik te maken van tussenpersonen. Daardoor blijven onze tarieven transparant en scherp. Toch is Gazprom Energy vooral een Nederlands bedrijf. En dat merk je.

Contact  

Heb je nog vragen en wil je teruggebeld worden?

Vul dan jouw telefoonnummer in en we bellen je direct.

Wat onze klanten over ons zeggen