Zakelijke elektriciteit zonder verrassingen.

Wil je op elk moment weten waar je aan toe bent? Hou je van zekerheid? Dan is zakelijke elektriciteit van Gazprom Energy precies wat je nodig hebt. We bieden je een vaste leveringsprijs voor zakelijke stroom voor de totale duur van het contract. Over stijgende stroomprijzen hoef jij je geen zorgen te maken.

Prijs berekenen

87% Van onze klanten geeft ons een cijfer tussen de 7 en 10

De voordelen van zakelijke elektriciteit van Gazprom Energy

 

Zakelijke elektriciteit

  • Zekerheid over je kosten
  • Vaste leveringsprijzen
  • Geen onverwachte prijsstijgingen

Bereken je prijs in 4 eenvoudige stappen, vraag een offerte aan en vergelijk

  1. Vul je bedrijfsgegevens in
  2. Vul je verbruik in
  3. Bereken je prijs met onze calculator
  4. Controleer je gegevens en stuur jezelf de offerte toe

Prijs Berekenen

Transparant over de kosten

Met Gazprom Energy zakelijke elektriciteit voorkom je vervelende verrassingen. De prijs die je betaalt staat vast. Alleen de toeslagen van de netbeheerder en de overheid kunnen veranderen, de prijs voor de stroom die je afneemt verandert niet.

 

Dat soort heffingen belasten we direct en netto door. Omdat je een heldere, maandelijkse factuur krijgt, weet je altijd precies wat je betaalt. Vraag nu een offerte aan en wij nemen vrijblijvend contact met je op voor een offerte op maat.

'Ik doe ertoe voor Gazprom Energy'

In juli 2016 benaderde Gazprom Energy bakker Ton Delsing uit Geldrop met een vrijblijvende offerte voor elektriciteit en gas. Omdat de Brabantse bakker net elders een 3-jarig contract voor stroom had afgesloten, had hij alleen interesse in het gasaanbod. “Dat werd meteen gerespecteerd. Er werd niet aangedrongen om meer af te nemen. Ook al ben ik als grootverbruiker met zo’n 10.000 kilowattuur per maand aan elektriciteit natuurlijk best interessant voor energieaanbieders.”

Overstappen naar Gazprom Energy is zo geregeld

Veel gestelde vragen

Nog vragen over de zakelijke elektriciteit? Hier vind je antwoorden op de meeste gestelde vragen.

Geef ons een seintje door te bellen met 0800-4297766 of een online offerte aan te vragen voor een prijs op maat.

De totaalprijs is opgebouwd uit de elementen: levering, netbeheer en overheidsheffingen. De leveringskosten bestaat uit de kale ‘kWh prijs’ en de vaste leveringskosten (‘vastrecht’). Dit zijn de enige kosten die per leverancier verschillen. De andere twee onderdelen ‘netbeheer’ en ‘overheidsheffingen’ zijn bij iedere energieleverancier hetzelfde. Lees meer over de prijsbouw.

Gazprom Energy levert gas en elektriciteit aan zakelijke klanten in Nederland met een focus op uitstekende klantenservice en de voordelen van het deel uitmaken van een wereldspeler. Gazprom Energy maakt deel uit van de Gazprom Group, een van ’s werelds grootste energiebedrijven. Dat biedt continuïteit als het gaat om de levering van energie. Bovendien hoeven we voor het leveren van gas geen gebruik te maken van tussenpersonen. Daardoor blijven onze tarieven transparant en scherp. Toch is Gazprom Energy vooral een Nederlands bedrijf. En dat merk je.

Contact  Prijs berekenen

Heb je nog vragen en wil je teruggebeld worden?

Vul dan jouw telefoonnummer in en we bellen je direct.

Wat onze klanten over ons zeggen