Zakelijk gas

Wil je profiteren van flexibele en regelmatig gunstige gastarieven? Of past een steady en vast maandelijks tarief beter bij je bedrijf? Bij Gazprom Energy helpen we je graag met je keuze. En we kijken met onze ruime ervaring wat het meest voordelig is voor jouw organisatie: Gas Zeker of Gas Flexibel. Bij ons kan je altijd transparantie en duidelijkheid verwachten. Geen verrassingen dus.

 

Offerte aanvragen

84% Van onze klanten geeft ons een cijfer tussen de 7 en 10

De voordelen van zakelijk gas van Gazprom Energy

De gasprijzen wisselen dagelijks. Bij Gazprom Energy kun je voor een prijszekere of flexibele gasovereenkomst kiezen. Wil je weten wat voor jouw bedrijf het meest aantrekkelijk is? Onze specialisten weten er alles van en adviseren je graag. Vraag een offerte aan en laat je goed adviseren.

Gas Zeker

  • Altijd één vaste leveringsprijs
  • Geen verrassingen
  • Overzichtelijk

  

Offerte aanvragen

Gas Flexibel

  • Concurrerend tarief
  • Profiteer van de marktwerking
  • Altijd op maat

 

Offerte aanvragen

Zeker versus Flexibel

Wat is nou het verschil tussen Gazprom Energy Gas Zeker en Gazprom Energy Gas flexibel?

Met Gas Zeker staat de prijs die je betaalt vast. Alleen de toeslagen van de netbeheerder en de overheid kunnen veranderen. Dat soort heffingen belasten we direct en netto door. Omdat je een heldere, maandelijkse factuur krijgt, weet je altijd precies wat je betaalt. Geen zorgen dus over stijgende gasprijzen.

 

 

Bij Gas Flexibel betaal je elke maand een nieuwe actuele, marktconforme prijs. Het tarief wordt iedere maand berekend op basis van het dagelijks wisselend prijsniveau van gas. Je kunt hiervan profiteren omdat je de prijs op ieder gewenst moment kunt vastzetten. Wanneer jij tevreden bent met het prijsniveau dus. Je bent vanaf dan gedurende de verdere looptijd van jouw contract verzekerd van één heldere, vaste gasprijs.

'Ik doe ertoe voor Gazprom Energy'

In juli 2016 benaderde Gazprom Energy bakker Ton Delsing uit Geldrop met een vrijblijvende offerte voor elektriciteit en gas. Omdat de Brabantse bakker net elders een 3-jarig contract voor stroom had afgesloten, had hij alleen interesse in het gasaanbod. “Dat werd meteen gerespecteerd. Er werd niet aangedrongen om meer af te nemen. Ook al ben ik als grootverbruiker met zo’n 10.000 kilowattuur per maand aan elektriciteit natuurlijk best interessant voor energieaanbieders.”

Overstappen naar Gazprom Energy is zo geregeld

Overstappen naar zakelijk gas van Gazprom Energy is veel eenvoudiger dan je denkt. In onderstaande video leggen we je uit hoe je heel makkelijk kan overstappen naar Gazprom Energy.

Bereken je prijs in 3 eenvoudige stappen, vraag een offerte aan en vergelijk

  1. Vul je bedrijfsgegevens in
  2. Bereken je prijs met onze calculator
  3. Controleer je gegevens en stuur jezelf de offerte toe

Prijs Berekenen >

Veel gestelde vragen

Nog vragen over zakelijk gas van Gazprom Energy? Hier vind je antwoorden op de meeste gestelde vragen.

Geef ons een seintje door te bellen met 0800-4297766 of een online offerte aan te vragen voor een prijs op maat.

De totaalprijs is opgebouwd uit de elementen: levering, netbeheer en overheidsheffingen. De leveringskosten bestaan uit de kale gasprijs en de vaste leveringskosten (‘vastrecht’). Dit zijn de enige kosten die per leverancier verschillen. De andere twee onderdelen ‘netbeheer’ en ‘overheidsheffingen’ zijn bij iedere energieleverancier hetzelfde. Lees meer over de prijsbouw.

De netbeheerder is verantwoordelijk voor het netwerk wat nodig is voor het transport van energie. In iedere regio is een andere netbeheerder actief. Je kunt niet zelf je netbeheerder kiezen. De netbeheerder rekent kosten voor de aansluiting op het netwerk, het transport van gas en elektriciteit, systeemdiensten en meterkosten. Over al deze kosten betaal je 21% btw. De energieleverancier int deze kosten namens de netbeheerder.

Gazprom Energy levert gas en elektriciteit aan zakelijke klanten in Nederland met een focus op uitstekende klantenservice en de voordelen van het deel uitmaken van een wereldspeler. Gazprom Energy maakt deel uit van de Gazprom Group, een van ’s werelds grootste energiebedrijven. Dat biedt continuïteit als het gaat om de levering van energie. Bovendien hoeven we voor het leveren van gas geen gebruik te maken van tussenpersonen. Daardoor blijven onze tarieven transparant en scherp. Toch is Gazprom Energy vooral een Nederlands bedrijf. En dat merk je.

Contact  Vraag een offerte aan

Wat onze klanten over ons zeggen