Sponsoring door Gazprom Energy

Voetballiefhebber? Dan heb je de naam Gazprom vast al eens op een voetbalshirt zien staan. Van dat van het Duitse Schalke 04, bijvoorbeeld. Of dat van Rode Ster Belgrado of Zenit Sint-Petersburg. Ook tijdens wedstrijden in de Champions League komt Gazprom voorbij. Ons moederbedrijf is hoofdsponsor van het toernooi, dat in 2012 werd gewonnen door Chelsea. En waarvan Gazprom Marketing & Trading in Engeland dan weer de energiepartner is. De sponsoring van al die voetbalclubs gebeurt door Gazprom.

De sponsoring van Chelsea is iets van onze Engelse collega’s van Gazprom Marketing & Trading. En wij hier in Nederland? Wij doen het anders. Niet omdat wij niet van voetbal houden – integendeel – maar simpelweg omdat er nog zoveel ander moois is. In de kunst en cultuur, om maar eens wat te noemen. We beseffen dat je bij de naam Gazprom al snel denkt aan grootschalige sponsoring. Toch zijn wij daar als Gazprom Energy in Nederland niet zo van. We pakken het wat minder groot aan. Activiteiten waar je energie van krijgt, daar houden wij van. ​

Sponsoraanvragen

Onze activiteiten voor dit jaar hebben al vorm gekregen. Wij nemen daarom momenteel helaas geen nieuwe sponsorverzoeken in behandeling.