Energietarieven

De afgelopen weken is er in het nieuws volop aandacht geweest voor de stijgende energieprijzen. Veel klanten bellen ons met de vraag of hun energietarieven worden verhoogd of bezoeken Mijn Gazprom Energy om online de opbouw van hun energietarief te bekijken. Of de tarieven veranderen, hangt af van de overeenkomst die u heeft. Bij overeenkomsten met een vast tarief gedurende een bepaalde periode (Zeker overeenkomst) staan de leveringstarieven vast gedurende de looptijd van de overeenkomst (met uitzondering van bijvoorbeeld wijzigingen in belastingtarieven). De leveringstarieven wijzigen tijdens de looptijd van de overeenkomst dus niet. Dit is anders bij overeenkomsten met een variabel leveringstarief (Flexibel overeenkomst) of een Vrij overeenkomst. Loopt de Zeker overeenkomst binnenkort af of heb je een Vrij overeenkomst, neem dan contact op met jouw adviseur of met ons om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan door een bericht te sturen naar offerte@gazprom-energy.nl.

Overeenkomst met variabel tarief (Flexibel overeenkomst)
De variabele tarieven zijn hard gestegen in verband met de gestegen energieprijzen. Uw maandelijkse factuur is daardoor een stuk hoger dan voorheen. Dat is vervelend en dat begrijpen we. Het is helaas niet te voorspellen hoe de tarieven zich de komende tijd gaan ontwikkelen. We kunnen wel met u kijken naar de mogelijkheden om de overeenkomst om te zetten naar een overeenkomst met een vast tarief voor een bepaalde looptijd (Zeker overeenkomst). Neem hiervoor contact op met jouw adviseur of rechtstreeks met ons via 0800-4297766 of offerte@gazprom-energy.nl.

Heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wil je meer informatie over onze producten of prijzen? Neem contact op via 0800-4297766. Ben je al klant en heb je een vraag? Dan kun je ook rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice via 0800-4297767.