Energietarieven
De afgelopen weken is er volop aandacht geweest voor de stijgende energieprijzen als gevolg van de hoge gasprijzen. Veel klanten bellen ons met de vraag of hun energietarieven worden verhoogd of bezoeken Mijn Gazprom Energy. En dat begrijpen we. Of de tarieven veranderen, hangt af van het type overeenkomst.

Bij overeenkomsten met een vast tarief gedurende een bepaalde periode (Zeker overeenkomst) staan de leveringstarieven vast gedurende de looptijd van de overeenkomst (met uitzondering van bijvoorbeeld wijzigingen in belastingtarieven). De leveringstarieven wijzigen tijdens de looptijd van de overeenkomst dus niet. Dit is anders bij overeenkomsten met een variabel leveringstarief (Flexibel overeenkomst) of een Vrij overeenkomst. Heb je een overeenkomst met variabele tarieven, een Vrij overeenkomst of loopt de Zeker overeenkomst binnenkort af, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan door een bericht te sturen naar offerte@gazprom-energy.nl.

Heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wil je meer informatie over onze producten of prijzen? Neem contact op via 0800-4297766. Ben je al klant en heb je een vraag? Dan kun je ook rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice via 0800-4297767.