Hoe kan ik de gegevens op mijn leveringsovereenkomst controleren?

Voor de ingangsdatum van de overeenkomst heeft u van ons een e-mail met de ‘bevestiging overeenkomst’ ontvangen. Hierin vindt u o.a. het leveringsadres waarover het gaat, de looptijd en de leveringstarieven terug. Alle gegevens over uw leveringsovereenkomst(en) kunt u ook terugvinden op Mijn Gazprom Energy, uw online klantomgeving. Hier kunt u onder andere de gegevens van uw leveringsovereenkomst en de betaalstatus van de facturen terugvinden. Heeft u verder nog vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@gazprom-energy.nl of 0800-4297767.

Waar vind ik het leveringstarief?

Het afgesproken leveringstarief vindt u terug door naar het menu item ‘ contracten’ te gaan. Hier worden de gegevens van uw leveringsovereenkomst weergegeven.

Waar kan ik de looptijd van mijn overeenkomst vinden?

De looptijd van de overeenkomst kunt u terugvinden bij het menu item ‘ contracten’.

Waar vind ik een kopie van mijn leveringsovereenkomst?
  • Voor de ingangsdatum van de overeenkomst heeft u van ons een e-mail met de ‘bevestiging overeenkomst’ ontvangen. Hierin vindt u o.a. het leveringsadres waarover het gaat, de looptijd en de leveringstarieven terug. 
  • Een kopie van uw overeenkomst kunt u opvragen bij onze klantenservice, via 0800 - 4297767 of e-mailadres klantenservice@gazprom-energy.nl.