Zakelijke Elektriciteit van Gazprom Energy

Als mkb-ondernemer ben je vooral bezig met ondernemen. Met energiezaken houd je je liever niet bezig. Gazprom Energy begrijpt dat maar al te goed. Wij nemen daarom je zorgen uit handen en helpen je met betrouwbare zakelijke elektriciteit.

Prijs Berekenen >

84% van onze klanten geeft ons een cijfer tussen de 7 en 10

Bereken je prijs in 4 eenvoudige stappen, vraag een offerte aan en vergelijk

  1. Vul je bedrijfsgegevens in
  2. Vul je verbruik in
  3. Bereken je prijs met onze calculator
  4. Controleer je gegevens en stuur jezelf de offerte toe

Prijs Berekenen >

Video: Overstappen naar Gazprom Energy, zo gefixt!

'Ik doe ertoe voor Gazprom Energy'

In juli 2016 benaderde Gazprom Energy bakker Ton Delsing uit Geldrop met een vrijblijvende offerte voor elektriciteit en gas. Omdat de Brabantse bakker net elders een 3-jarig contract voor stroom had afgesloten, had hij alleen interesse in het gasaanbod. “Dat werd meteen gerespecteerd. Er werd niet aangedrongen om meer af te nemen. Ook al ben ik als grootverbruiker met zo’n 10.000 kilowattuur per maand aan elektriciteit natuurlijk best interessant voor energieaanbieders.”

Kies voor betrouwbaarheid

Ga je zakelijke elektriciteit vergelijken dan is het eerste waar je naar kijkt hoogstwaarschijnlijk de prijs. Logisch. Hierbij raden wij je wel aan om goed te kijken naar wat er in het energiecontract is opgenomen. Door simpelweg voor de goedkoopste energieleverancier te kiezen, bespaar je jaarlijks waarschijnlijk op de elektriciteitskosten, maar je loopt hiermee snel een risico. Dat bijvoorbeeld de tarieven van jouw leverancier na een eerste kortingsperiode flink worden opgehoogd of een stilzwijgende verlenging van de overeenkomst.

Voorkom verrassingen

Met Gazprom Energy Elektriciteit Zeker voorkom je verrassingen. De prijs die je betaalt staat vast. Alleen de toeslagen van de netbeheerder en de overheid kunnen veranderen. Dat soort heffingen belasten we direct en netto door. Omdat je een heldere, maandelijkse factuur krijgt, weet je altijd precies wat je betaalt.

 

Vergelijk de verschillende zakelijke energie producten van Gazprom Energy

Zakelijke Elektriciteit

  • Zekerheid over je kosten
  • Vaste leveringsprijzen
  • Geen onverwachte prijsstijgingen

Prijs berekenen

Zakelijk Gas

  • Vaste leveringsprijs
  • Geen onaangename verrassingen
  • Overzichtelijk

Prijs berekenen

Jouw maandelijkse elektriciteitskosten in kaart

Wij bieden zakelijke elektra op een heldere, eenvoudige manier met duidelijke producten. En een actievere focus op het energiecontract kan meer opleveren dan je denkt. De tarieven van zakelijke elektriciteit vergelijken kan een behoorlijke besparing opleveren, maar ook het bepalen van het juiste inkoopmoment speelt een grote rol bij het besparen op de kosten voor MKB elektriciteit.

Wat jouw precieze elektriciteit- en gasverbruik wordt, kan geen enkele website exact voorspellen zonder persoonlijk contact. Terwijl dit bepalend is voor een kostenindicatie. Daarom heeft Gazprom Energy experts in huis die het geschatte maanden jaarbedrag voor jouw organisatie kunnen berekenen. Zo dat je weet waar je aan toe bent. De hulp van onze adviseurs wordt altijd als zeer waardevol ervaren, zo blijkt uit het contact met de klant. Ook een adviseur spreken voor een offerte op maat? Vraag dan hier een offerte aan!

Heb je nog vragen en wil je teruggebeld worden?

Vul dan jouw telefoonnummer in en we bellen je direct.

Wat onze klanten over ons zeggen